2012. március 14., szerda

Monoton Szerda: Gold Panda - You

Ragaszkodva a rovat általam kreált kötött szabályaihoz, a mai napon egy instrumentális klasszikussal jelentkezem. Hogy minél előbb felfeszítsem azt a tévhitet, miszerint a monoton zene unalmas, ezért mára egy játékos Gold Panda alkotást jelöltem ki kötelező tananyagnak.



2012. március 12., hétfő

Herrmutt Lobby, kávézó ezermesterek és programozók

A Herrmuth Lobbyról csupán annyit tudunk, amennyit önmagukról Facebook profiljukon elárulnak. Elektronikus zenei csoportosulás, ezermesterek és programozók alkotják. 2003 óta kreálnak muzsikákat, 2005 óta dolgoznak élő fellépéseken is. Első EP-jük 2006-ra datálható. Ami pedig talán a legfontosabb, hogy kávét fogyasztanak, erőset, cukor nélkül. A többit elolvashatjátok itt! Pár muzsika a bandától:





Végül, de nem utolsó sorban (sajnálom, hogy éltem ezzel a tré közhellyel) pedig jöjjön egy friss, ropogós Cadik remix Herrmutt Lobby munkájából:


2012. március 11., vasárnap

napi kurvajó: Shlohmo - Places

Vasárnap estére laza lájtolás való, ami spontán beszunnyadásba torkollik. Ennek jegyében küldöm nektek szeretettel Shlohmo szerzeményét. A vizuálon egyszer érdemes külön elbambulni, ha még ébren vagytok. zZzZzZ