2012. június 2., szombat

NKS - TDI album promó, megjelenés: szeptember 1.

Vannak pillanatok, melyeket annyira vár az ember, hogy mikor elérkezik szinte el sem hiszi. Még mielőtt igen belelovallnátok magatokat, ez a pillanat sajnos még nem most jött el, de már centire pontosan tudhatjuk mikor fog: szeptember elsején, a 13. OSG fesztiválon jelenik Gödöllő városának leghíresebb muzsikusainak, az NKS hiphop duónak második nagylemeze TDI címmel. Három hónap van vissza a nagy napig, ízletítőként 11 perces promóvideót nézhetünk végig az offline.hu és a Sprite hathatós támogatásának köszönhetően.

2012. május 30., szerda

Norba - Te vagy az emberem [klip premier!]

A Sounds and Pictures alkotói köre legnagyobb örömünkre igényesebbnél igenyesebb videóklippek sorozatgyártásába kezdett. Legújabb kreálmányukat Norba - Te vagy az emberem című alkotásához készítették, mely dalt még egyetlen kiadott forráson sem csodálhattuk meg ezidáig. A paksi gördeszkás gyökerekkel bíró (ennek képei szisztematikusan megvillannak a videóban), napjainkra budapesti üzletemberré váló MC az utóbbi időkben elsősorban szóló alkotássokkal lát el minket. Ennek legfrissebb darabja mai napon lett a széles közönség elé tárva.

A teljes stáblista: 
Rendezte: Asztalos Norbert
Operatőr: Virág Péter
Vágó: Virág Péter
Utómunka, fényelés: Virág Péter
Szöveg: Norba
Zene: Emboss
Scratch: Mr. Nice


Korábbi videóklipek Norbától:

2012. május 29., kedd

Woodkid lenyűgöző videóklipje: Run Boy Run!

A francia zenész, operatőr, dizájner egyszóval polihisztor Yoann Lemoine minden vágyát kitudja élni jelenleg legaktívabb Woodkid nevű projektjében. Muzsikál és hozzá olyan videókat készít, melyekkel újat mutat az egész generációnak. Az ismertséget talán a Lana Del Reynek készített Born To Die videóklipje hozta meg számára. Első, négy tracket tartalmazó Iron névre keresztelt EP-jéről a címadó Ironhoz készített egészen lenyűgöző vizuált. Most készülődik második anyagának megjelentetésre, a Run Boy Run című számhoz már kész is a klip. Az anyag remekül illeszkedik bele az Iron által megvágott mederbe, úgy tűnik ez a Woodkid stílus! Méretes trollkodás nem HD-ben nézni!


Grátiszba kaptok Yoann földijétől, egyik személyes nagy kedvencemtől, SebastiAn-tól egy príma remixet!

napi kurvajó: Deadmau5 - The Veldt (feat. Chris James)

Deadmau5 legújabb számában nem kevesebbet, csak az egész világot tárja elénk Chris James lágy orgánumú szócsövén keresztül. Mély levegő, lazuljatok el 8 perc erejéig!


Happy Life, With the Machines; Scattered around the room.
Look what they Made; they made it for me..Happy Technology!
Outside, the Lions roam, feeding on remains...
We'll never leave, look at us now, so In love with the Way, we are..
..Heeeere! the world that the children made...
The world that the children made, Heeere!
The world that the children made, Heeere!
The world that the children made.
Every night, the World goes to sleep, Digital Fantasy!
Is it real? Or is it a dream? Can you believe the machine....
Outside, the beating sun, can you hear the screams?
We'll never leave, look at us now.
So in love with the way we are.

DNte - Could We Dance [klip premier!]

A Németországban alkotó, de magyar gyökerekkel rendelkező DNte karrierjének fontosabb momentumait mindig is kiemelt figyelemmel követte le blogunk. Frissen megemlékeztünk első albumáról, illetve legutóbb egy mértani pontosságú podcastjét mutattuk be. Természetesen (még ha csak virtuálisan is) ott voltam és amint tehettem írásban igyekeztem megemlékezni DNte első videóklippjéről, melyet a Could We Dance számhoz készített. A videóért Svenja Trierscheid géniuszát dícsérjétek, mielőtt pedig vad googlezásba kezdenétek segítek: a szépséges modellt Ines LaPrincesse-nek hívják!

2012. május 28., hétfő

Hamarosan megjelenik FIREDOG debütáló albuma!

Pár héten belül megjelenik a magyarországi dubstep és electro szcéna egyik feltörekvő tehetségének, FIREDOG-nak debütáló albuma "FIREDOG ROKKZ!!" címmel. A lemez énekhangját a Sziget fesztivált is megjárt, elsősorban metalcore körökben ismert DNL szolgáltatja. Nyolc szerzemény lesz meghallgatható a kiadványon, ebből 3 dubstep és 5 electro alkotás.


Tracklist:
01 firedog - firedog rokkz!! ft. dnl & mamut
02 firedog - party cannibals ft. dnl
03 firedog - saturday power 2012 vip edit ft. dnl
04 firedog - here with you ft. dnl
05 firedog - burnin' soldiers ft. dnl
06 firedog - this is ft. dnl
07 firedog - game over ft. dnl
08 firedog - analogical ft. dnl