2011. május 31., kedd

Hanyagul elegáns bolt

Ezt a blogbejegyzést már réges-régen kőtáblába kellett volna faragnom. Most elégedettségemből kifolyólag határoztam el, hogy a tettek mezejére lépek. Külön apropó a megújult honlap, nagy linket nekik!

Hanyag Elegancia

A Kriminal Music és a honi underground hiphop ipar egyik kultikus figurája, az atom városi származású Norba nagy, de ezzel arányosan nemes cél táptalaján növekvő fába vágta a fejszéjét. Célja egy egyedi igényeket kielégítő bolt (fizikai megjelenéssel a 1066 Budapest, Ó utca 2. címen és webshop egyaránt) üzemeltetése volt, úgy tűnik bejött a dolog. Nem egy, nem kettő különböző projekt fut a label szárnyai alatt, ezeket most nem részletezném, iratkozzatok fel a hírlevélre, csekkoljátok rendszeresen a honlapot.

Olyan márkák termékei érhetőek el náluk, melyek abszolút jelenlévő földalatti hiphop szcéna öltözködési és zene hallgatási (igen, kaphatóak CD-k, bakelitek, mindenféle friss kiadvány) vágyait töltik be 100%-os munkatempóban. Máshol nem kapható termékeket vásárolhattok meg Norbánál, gondolok itt Restless, S10, Streetchamp és egyéb más cuccokra.

Számomra például a Kriminal Music termékek a liblingek, éppen a mai reggel érkezett meg legújabb ad hoc jelleggel nyomott KM póló. Az ügyintézés és várt minőség egyaránt 5 csillagos szintet üti meg.  





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése