2012. május 11., péntek

Várjuk az új NKS albumot!

Én már érzem a levegőben a Nem Közölt Sáv friss albumának (TDI?) gomolygó illatát. A várakozás utolsó szakaszának átvészeléséhez jöjjön most öt csillag az előző, 5* néven kiadott korongról.

Four Tet - Jupiters/Ocoras

Four Tet saját kiadója, a Text Records gondozásában belétható időn belül megjelenteti 12 inches vinyl-en két legfrissebb alkotását, a Jupiters/Ocoras kiadványt. A hivatalos megjelenés egyelőre nem ismert, azonban mindkettő megcsodálható már a Youtubeon. Utóbbinál kénytelenek lesztek eltekinteni a rövid felvezetéstől, ugyanis a BBC Radio 6 adásából lett kimentve a hanganyag.


2012. május 9., szerda

friss klip: Dada Life - Rolling Stones T-Shirt

Olle Corneer és Stefan Engblom, azaz a Dada Life mindig is extravagáns és örökké egyedi stílusukról volt ismert. Ennek kifejezési formáit elsősorban élő performanszaik és ötletes videóklippjeik alkalmával tudták szélesebb közönség előtt is prezentálni. Elég csak legutóbbi, Happy Violence című számukhoz gyártott képi anyagra gondolni. Most pedig itt a legújabb agyament alkotásuk, a Rolling Stones T-Shirt! Nézzétek meg jópár alkalommal!


2012. május 8., kedd

Sean Price @Dürer Kert, Budapest 05.11. Kool Kasko Promo Mix

Mi már két hónapja megénekeltük, azt amire az egész hiphop szcéna epekedve várakozott: Sean Price a Dürer Kertben! Kool Kasko összemuzsikált egy ízléses promó mixet a pénteki bulira való tisztes felkészülés jegyében.

DUMDUM 2012 w/ Felix Kröcher, Paco Osuna, Mark Broom, Dusty Kid, Blawan @Mundo, Győr 05.25.

Hosszú évek hagyományával büszkélkedhet a DUMDUM fesztivál. Korábban nagy sikereket aratott a Sikztah főszervező nevével fémjelzett est Kisalföld szívében, Győrött. Tavaly Budapesten került megrendezésre a rendezvény, ami többek jogos nemtetszését váltotta ki. A fanyalgók most elzárhatják a károgócsapot, elégedetten gondolhatnak vissza a dicső múltra: ismét Győrben, egészen pontosan az addigra megnyíló Mundo nevű szórakozóhelyen lesz lebonyolítva a parádés szereposztású hosszú táncosest.

2012.05.25. Péntek
A www.sikztah.com presents:

DUMDUM 2012 w/ Felix Kröcher, Paco Osuna, Mark Broom, Dusty Kid, Hobo, Blawan, Dandi & Ugo, High Rankin + Naga & Beta, Andro, Junkie & Hawky, Igor DoUrden, Nora Naughty, Robotrock, Sikztah, Jankec, Roberto Traista, Snash NG, Kőváry, Wondawulf, Stereo Killaz , SpaceMonkei, Riwen...

Felix Kröcher 


Paco Osuna


Marc Broom


Dusty Kid