2011. április 5., kedd

Royal Damage +36 audiotanilag

Elég troll viselkedésre utal egy két részes film bemutatását rögtön a második epizóddal kezdeni, én most mégis visszafelé fogok haladni az időben. Történt ugyanis, hogy előbb láttam az újabbat, mint a régebbit. Royal Damage +36, azaz a Király kár 2. epizódja. Lássukhalljuk!




(Junkie XL feat. Lauren Rocket - Cities In Dust)

Nem is kívánom most elemezni a vizuális adományt, egyetlen szóval fejezném ki azt: lélegzetelállító. Inkább kitérnék a kult film hivatalos zeneszám listájára, ebből csemegéznék 1-2-t.

Két DJ Ozon remekmű fogja keretbe a 80 perces filmanyagot. A végén hallható Neon Lights-ot pár nappal ezelőtt már fellőttem blogunk égboltjára. Az intro talpalávalója, pedig a Syrup, szintén klasszikus (4 hónap alatt, alig 900 views a YouTube-on, példázza a nagyvilág zenei "szakértelmét"...).


Az intro után rögtön jön Bankos durván, majd felváltva érkeznek elektronikus és hiphop eredetű számok a széles paletta minden színét felvonultatva. Van itt Dilated Peoples, Birdy Nam Nam, Jedi Mind Tricks. A szív dobban meg a Crystal Castles - Crimewave-jénél vagy éppen a Does It Offend You, Yeah? - We Are Rockstars című számánál.
A francia metróakciók alá kellemes aláfest nyújt a Saian Supa Crew öreg iskolás rendőrellenes száma, a Polices:


Zárásul még hallható két Giraffe Nuts, illetve Pete Rock-tól a kilenc egy négy és a végén mi egyszerű halandók elmegyünk aludni, míg Ő akkor kel fel.


2 megjegyzés:

  1. Polices - Saïan Supa Crew ezt a számot hol lehet megszerezni ?

    VálaszTörlés
  2. 2002-ben jelent meg vinyl-en, amennyiben tartózkodsz (nagyon helyesen) a kalózkodástól azt tudom ajánlani hogy nézz be pesten valamely lemezturkász kult boltba, szerintem ott fognak tudni segíteni :)

    VálaszTörlés