2011. október 17., hétfő

1 évesek lettünk, vígadjunk!

"1 év, 12 hónap és 365 napos" közhellyel indító gyomorémelyítő bejegyzés helyett csupán pár gondolatot szeretnék megoszatni veletek a Nemmakezdtem Blog egy éves fennállásának megünneplése alkalmából. Statisztika buzik előnyben!

213 bejegyzést (ez a 214.) írtunk, a palettát próbáltuk mindig nagyon színesre megválogatni. Elsősorban zenékkel és filmekkel foglalkoztunk, de akadtak itt olyan finomságok is, mint például a divat, vizuális kultúra, véletlenszerű WTF-ek vagy különböző alkalmazások. A precízen megkomponált tagekhez mindvégig igyekeztünk hűek maradni (blogunk jobb oldalán található "Tagek" címszó alatt csemegézhettek).
164 kommentet kaptunk, melyek részben építő, részben romboló jellegűek voltak. Néhányon bevallom, mi szerkesztők egészen elgondolkodtunk (azt hiszem, ezek a jó kommentek), míg másikakon csak tovagörgettünk. A céltalan trollkodás sosem hagy nyomot senkiben.
A kezdeti dizájnt követően még év elején változtattunk a blog megjelenésén, alapjaiban végleges formának tűnehet ez. Gondolkodunk egy ötletes fejléc tervezésén, mely igazán jellemezné az oldal hangvételét, érdeklődési körét.
25.125 megnyitása volt az oldalnak a bejegyzés megírásának pillanatában. Ezen megnyitások 40%-a direktbe, a címsorba történő beírással jött össze, 30% Google találat lévén talált ránk, 25% a Facebook-os kilinkelésekből jött össze, 5% pedig egyéb kereső oldalatok találatai voltak.

A 10 leglátogatottabb bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése