2011. október 11., kedd

Amire megéri várni: Bankostól bármi

A Kriminal Beats mesterien pontos tollforgatója, Bankos az a fajta előadó, aki ritkán szól, de akkor emlékezeteset. Igényesen, körültekintő alkotói gondoskodással felépített album és klipmegjelenések kövezik zenei útvonalát. Véleményem szerint így lehetséges hithű underground művésznek megmaradni, ha minden kiadott cuccnak van egy fajta ízvilága, melynek pontosan organizált összetevőit csak a megmélyebb Krime Force One hitűek tudják magukévá tenni. Bankos legfrissebb, Passzról passzra keresztelt számából készített klipet napról-napra vártuk, a szociális hálón gyakrabban frissítgettük az előadó falát a Youtube megjelenése kilinkelésére várva, mint amilyen rendszerességgel oxigént veszünk. Ennek is már öt hónapja. Bankos azóta több projektje mellett a laboratórium legalsóbb szegleteiben a nyilvánosság elől lehellet analizátorral kombinált retina leolvasóval elzárt zárkájában csepegteti pipettából pipettába a KF1-es oldatokat, így keresve-kutatva a legfinomabb esszenciákat, melyekkel minket, tágranyitott fülű követőit mindenbizonnyal bódulatba fog ejteni. Nagy a csend, de az új cucc visszhangjait a tihanyi ekhó örömtől potyogó könnytengerben fogja visszhangozni, mint most a legutóbbi Bankos Mappa minden egyes hangját, szavát! Addig is a várakozási idő hasznos eltöltéséhez, néhány "ismeretlenebb" Bankos remekmű:





5 megjegyzés:

  1. ja igazad van :) ez a zene tényleg jobb mint Skrillex. Ezt legalább tudják énekelni a cigányok az utcán vagy a vasútállomáson miközben éppen ki akarnak fosztani valakit csak egy cigit kérvén,vagy éppen meg akarnak bökni késsel valakit :) tényleg sokkal jobb.igaz ezt a csodás magyar szöveget sokkal jobban lehet érteni,de nem értem hogy miért kell fikázni egy másik zenei stílust amikor ez is egy rakat szar.

    VálaszTörlés
  2. Cigányok éneklik, mivaaan? Apa, érvelésből megbuktál!

    VálaszTörlés
  3. ezen az első kommenten, mondjuk én se kicsit fogtam a hasam a röhögéstől :)

    VálaszTörlés
  4. Én azon, hogy ezt ÉNEKLIK...:D Mert az amúgy sokkal emberibb, hogy skrillexre ikszelnek az ombrék coronitában spurit izzadva és ott böködik egymást...Te idióta :D

    VálaszTörlés
  5. Hátezdehülye...:D:D:D

    VálaszTörlés