2012. január 11., szerda

Avicii @Budapest, 2011. április

2010 nyarának egyértelmű electrohouse himnusza lett Tim Berg - Seek Bromance című slágere, mégis Kelet-Európában szélesebb közönség csak a tavalyi esztendőben ismerkedhetett meg a svéd DJ nevével. 2012 tavaszára azonban aktuálisnak látta a honi party szervező társadalom egyik csoportosulása, hogy ide csalogassánk korunk egyik legünnepeltebb lemezlovasát Tim Bergling-et vagy ahogyan a rádióból ismerhetitek, Avicii-t. Az északi zeneszerző rendkívül fiatal (nem rég töltötte be a 22-t), állán mégcsak épphogy pejhedzik a szakáll, nevének hallatán már fiatalok 10 ezrei őrülnek meg egy-egy elő fellépése során. Az elismert svéd house szcéna fedezte fel magának egy John Dahlbäck-kel közösen készített munka során. Avicii elmondása szerint olyan előadók vannak hatással alkotásaira, mint a szintén svéd alkotótrió Sebastian Ingrosso, Steve Angello és Axwell (ha úgy jobban tetszik, a Swedish House Mafia), Eric Prydz vagy Laidback Luke. A szemünk láttán felnövő house generáció egyik legünnepeltebb tagja, mint már fentebb említettem (ismét, már egyszer fellépett Budapesten) tiszteletét teszi fővárosunkban, hogy egy egész estés fellépéssel szórakoztasson minket.

Pontos információkkal január 23-án fognak előállni a szervezők, ekkor tudhatjuk meg a helyszínt, dátumot, a teljes line-upot és a jegyárakat (tippem szerint körülbelül 7-10 ezer forint belépővel számoljatok). Minden infót ITT fogtok megtalálni!

Jelenleg még terjednek olyan információk a közösségi hálón, hogy kitaláció az egész fellépés, bár nem tudom, hogy ez kinek miért és hogyan érné meg...

Végre összerántottak ehhez az Avicii slágerhez is egy videóklipet:



3 megjegyzés:

  1. Hali, sajnos nem pletyka a dolog, tényleg nem fog fellépni nálunk Avicii!
    Eseményt + oldalt már törölték illetve itt egy kép ahol válaszol a managere , hogy lesz e koncert
    http://kepfeltoltes.hu/120111/aviciibudapest_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    eléggé behülyítettek mindenkit sajnos :S

    VálaszTörlés
  2. igen, igen ezt a képet én is láttam sajnos. a kérdés az hogy miért jó ez bárkinek is? átvertek valakit pénzzel vagy a partyszervezők húzzák le így egymás presztízsét?

    VálaszTörlés
  3. Foggalmam sincs... Az emberek szeretik a többieket hülyíteni... Vaagy akár egy felmérés is lehet hogy mekkora igény lenne rá... Nem tudom de olyan híreket is hallottam hogy a westbalkános Kecskés Tamás szervezi/hülyítette a népet...

    VálaszTörlés