2012. március 1., csütörtök

Napi kurvajó: Gui Boratto - Galuchat

A brazil dj nagyon leleményesen elnevezett III c. albumának nyitó száma, a Galuchat, elüt korábbi munkásságától (pl. a jól ismert Beautiful Life-tól): a kezdő szintetizátor a Depeche Mode-ot juttatja eszembe, amit gyorsan glitch-es megoldások váltanak fel. Azonban, mint ahogy maga a galuchat (cápa- vagy rájabőr) esetében, a fenyegetés mellett van benne kecsesség is.

2 megjegyzés:

  1. Mindig is imádtam Gui munkásságát! Ez a track tényleg nagyon más mint Take My Breath Away. Azon a lemezen minden nagyon tiszta, pl a címadó dal vagy a No Turning Back es meg sorolhatnám. Ez a Galuchat viszont szürreális, itt ott kaotikus majd a semmiből összeáll es ismét darabjaira hullik. Imádom a kísérleti zenét, ez pedig tagadhatatlanul az, nagyon szűk réteg fogja szeretni. Nekem kurva jóvá tette a napomat tegnap es ma is! Említetted a lemez bemutatót, epekedve várom ;)

    VálaszTörlés
  2. ez a szám viszont az album maradékától is elüt. A többiről nem nagyon tudtam mit írni (én is jobban szeretem a kísérletit), de akkor összeszedem magam

    VálaszTörlés