2011. július 10., vasárnap

Space Is Called 3 @A38, 2011.07.23.

Az A38 állóhajón jártam már szerkesztőtársammal, a hely igényes zenei felhozatát (A38 Colours) és kialakítását méltattam a Gold Panda nevével fémjelzett party után. Ezért is kaptam fel fejemet egy friss bulisorozat aktuális, harmadik etapjára. A Space Is Called sorozat a kortárs elektronikai zene finomságaiból lakmározik. Az első két alkalommal angolszász muzsikusok szórakoztatták a kiváncsiakat. Olyan előadókat hallhattak/láthattak, mint Mark Pritchard, Steve Spacek, Shigeto és Morgan Zarate.

A fenti videót megértve, jól körvonalazódik a Space Is Called zenei ízlésvilága. A mostani rendezvényre húzónévként meghívást kapott Robot Koch berlinből és a belga Herrmutt Lobby.


Utóbbit külön ajánlom szerkesztőtársamnak, imádni fogod a videó háttérképét.
Természetesen magyar vonalról sem marad szárazon a szemünk. A két öregmotoros, az elektronikus zene és a hiphop halmazait egyesítő Cadik és Mangó duettje igazi csemegének ígérkezik, illetve megfigyelhetjük a Headshotboyz tavaly nyári elektroröfögéséből milyen irányba mozdult tovább a nyugati szeleknek köszönhetően. Menjetek már el!




A38 Colours by Space Is Called – Robot Koch (D) live, Herrmutt Lobby (B) live, Slow, Headshotboyz, Cadik & Mango, Mr Master & Fantomaz

2011. július 23., szombat 22h

A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Belépő elővételben: 1300 Ft, a fellépés napján: 1600 Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése