2011. augusztus 29., hétfő

Theused T-bag - This Is A Hijack lemezbemutató

Ismeretlen vízekre evezek a mostani bejegyzésemben. Budapest központtal elkezdett forrongani egy merőben új vonalas hiphop-electro szabdalt ütemekre épülő közösség. A mutatvány megtervezője és örökké aktív ceremónia mestere, Theused T-bag, aki olyan zseniális alkotókkal áll műhelyi kapcsolatban, mint a Faktor Labor szócsöve Zsola vagy a beatmaker Ozon. Országos méretű trollkodás lenne műfajilag behatárolni Theused T-bag munkásságát. A Soundcloudon pontos dokumentációt találtok a már elkészült anyagokról!
"beindul az alap és a seggedbe harap"
9˘1 perc feat Zsolaa, Fakt°° by TheusedT-bag

Írásom apropója, hogy elkészül T-bag első teljes cucca, melyet volt olyan kedves és nem csak, hogy a Soundcloudon elérhetővé tette, sőt teljesen ingyér' magunkévá tehetjük a hanganyagot!
This is a Hijack by TheusedT-bag

A This Is A Hijack névre keresztelt album az S/M Digital Records label szárnyai alatt kapott oltalmat. Grime, dubstep, trip hop, glitch és electronica tageket fog kapni a bejegyzés, a műfaji sokszínűségbe akár bele is szédülhetnénk. Három promo videó készült az albumhoz, a vizuálért pedig Slabbát "okoljátok":








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése