2011. szeptember 26., hétfő

Space Is Called 6 @A38 w/ Lunice (CAN) & Coco Bryce (NL)


Bár blogunkban mindig igyekszünk dinamikusak lenni és keresni az újító dolgokat, valamihez mégis ragaszkodunk. Letettük voksunkat a Space Is Called rendezvénysorozat mellett, így minden soronkövetkező etapról készül a kedvcsináló. Általában minden hónap végén szokott megtelni a tört ütemek kedvelővel az A38 állóhajó, most kicsit előbb, október 6-án kapjuk sorozatban a 6 SIC bulit.

Sztárvendégnak érkezik a messzi Kanadából az afroamerikai gyökereit letagadni képtelen Lunice. A fiatal előadó performanszaival már meghódította Európa összes menő klubját. Olyan előadók inspriálják munkásságát, mint az Ed Banger cuccot, J Dilla lágysága vagy Autechre régebbi anyagai.

A fenti szám alapján mélyre áshatjuk magunkat a tört glicht ütemek és a hiphop based beatek találkozásánál robbant lyukba. Kattog, prüntyög és épp ott száll el, ahol kell. A tavalyi spanyolországi Sonar-on maradandó alkotott Lunice, figyeljétek meg!


Coco Bryce Hollandiából érkezik az A38 színpadára. Műfajilag imádnivaló amit csinál, a bastard hiphopot kísérli meg ötvözni a glitch-hel és a dubsteppel, zenei orgiába állítva össze a hangokat.


 Line-up:

Lunice (CAN)
Coco Bryce (NL)
Cadik&Mango
Talib
frankakockas

Vizuál:
Kiégő Izzók

Első 100 elővételes jegy: 1000 Ft
Elővétel: 1500 Ft
A helyszínen: 2000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése