2011. augusztus 14., vasárnap

Alíz Üvegországból (Alice, Crystal Castles)

Képzeljetek el egy hosszú hajú, elegáns, jól nevelt hölgyet… és most felejtsétek el, mert Alice Glass  a Crystal Castles énekesnője egy törékenynek tűnő, bár egy fejben teljesen elborult csaj. Pár szó amivel jellemezni lehet: felszabadult energiák, őrjöngés, teli talppal ugrálás, hajrázás, és az egyedi-kicsit sem igényes-öltözködési stílusa. (Egyedi, ha  nem számítjuk azt a több ezer hajléktalant a nagyvilágban.) Végy egy  88-as évjáratú középmagas nőt fekete hajjal, adj rá egy szakadt pólót, nadrágot, egy még szakadtabb inget, satírozz egy-egy  fekete foltot a szeme köré, érleld 1-2 évig kokainon, itass vele minden nap egy üveg jim beam –t és kész is Alice Glass.

Igénytelen, drogos, nem éppen egy példakép és mégis több ezren imádják őt, a stílusát és a CC zenéjét. Alice maga egy jelenség, és a szabadság megteljesítője.

Az idei 2011-es Szigetre ellátogatott Budapestre és 1 óra hosszat  befolyásolta  a közönséget  . A Sziget A38-wan2 színpadánál a közönség egy csapásra megbolondult, őrjöngött.. amikor Alice a színpadra lépett, aki nem is habozott sokáig rögtön bevágta magát a közönségbe. Egy élmény volt a koncert, csak azt nem tudom ki volt az a túlképzett aki nem rakta egy nagyobb színpadra őket. Remélem jövőre ugyanott csak a nagyszínpadon.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése