2011. június 29., szerda

Az utolsó szó jogán! Phat #1

Új rovat indul, néhány ismert és elismert magyar előadót és médiumot kerestem meg a szociális hálózat közvetlenségének pozitív tulajdonságát kihasználva. Örömömre többnyire nyitott füleket és válaszra hajlandó feleket találtam. Az alábbi kérdéssel bombáztam meg őket:

Mi lenne az utolsó track amit meghallgatnál, ha csak 5 perc lenne vissza a világvégéig?

"Rengeteg számot imádok, de a fiatalabb korom óta számomra legkedvesebb trekk, az a Black Moon - Worldwind az 1999-es warzone című albumról!" 



Tehát egy trackre voltam kiváncsi, ami vagy hangulatában készítené fel a hallgatót a világvégére és azt követő földi mennyországra/pokolra vagy egy trackre, ami a feel good életérzésnek hódolva még utoljára végig headbangelne az ítéletre váró.

Rovatindítónak a győri főhadiszállással rendelkező Bloose Broavaz egyik legaktívabb MC-jének, Phatnak a voksával kezdeném. Phat impozáns diszkográfiával a háta mögött a 90-es évek közepe óta öregbíti a Kisalföld hiphop szcénájának hírnevét. Legutóbbi, 2010-es szólóalbumát, A Skorpió Mérgét a maga 16 trackjével és díszes közreműködői névsorával a történelem könyvek cirádás betűkkel fogják jegyezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése