2011. július 1., péntek

Coke Club 2011 nyara: Loco Dice, Taio Cruz, Paul Van Dyk, Tiga

Nyomós okkal kell rendelkezned ahhoz, hogy magyar létedre a nyár folyamán legalább egyszer ne tedd tiszteletedet Magyarország Ibizáján, a Balatonon. A lazulás és a szórakozás halmazainak metszéspontjában található Siófok és annak ismert sétálóutcája, telis-tele szórakozóhelyekkel. Alábbi írásomban a Coke Club kiemelt partyjaival foglalkozom.

07.02.
Holnap este rögtön belecsapnak a lecsóba a Nagystrandon. A nevéből nem könnyen kikövetkeztethető germán nemzetiségű Yassine Ben Achour (tunéziai ősök) ismertebb nevén Loco Dice teszi tiszteletét a magyar publikum előtt. Két nagylemezzel a háta mögött (Minimal Explosion (2005), Time Warp 07 (2007)) izgalmas szettet várunk tőle.


07.09.
Kissé mainstreamebb csapásvonalat követve Angliából érkezik Taio Cruz. Aki nem ismeri munkásságát még nem kapcsolt a Rádió1-re a nappali műsorsávban. Két legismertebb single-je a Break Your Heart és a Dynamite mindnyájotok fülének alaptartozéka. Még egy fény és csillogás videóklip Kylie Minogue-val.


07.22.
A nyár legnagyobb Balaton parti dobásának ígérkezik a Grammy-díj jelöléssel rendelkző Paul Van Dyk kishazánkba való elcsábítása. 20 éve tartó munkássága alatt 8 nagylemezt és 13 kicsit jegyez. Elszállunk az nap este, a nyár végéig így is lesz egy hónapunk visszatérni.




08.06.
Már augusztus hónapra csúszik át a kanadai elektroproducer Tiga fellépése. Elsősorban az elektrohouse, tech house irányvonalon mozog, soksok acid beütéssel. Véleményem szerint a nyár esti bulira egy lazább szettjét fogja elhozni, kedvezve a közönség igényeinek.



Ha az összes bulira nincs is módotok leutazni a magyar tengerhez, egy-egy estén mindenképpen gondolkodjatok el. Így, hogy hetente-kéthetente van egy "must see" előadó nehéz mellényúlni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése