2011. július 22., péntek

Sziget 2011 - Melyik nap mit kaptok? Csütörtök (08.11.)

Voltak már rovatok, amik egy bejegyzés után befuccsoltak másikak pedig nem, ez most például egy "másik". Legutóbb a Sziget első napját, szerdát veséztem ki, most jöjjön a második. Előljáróban annyit (a poén lelövése nélkül), számomra ez a libling.

Csütörtök
Egészen 20:10-ig érdemes a Pop-Rock nagyszínpad felé irányítanotok figyelmeteket.
16:30
La Roux 
Az énekesnő, Elly Jackson pofátlanul fiatal, na azért nálam még így is öregebb. Koránál már csak frizurája érdekesebb, illetve az orgánuma, mellyel igazán híressé tette a Brixton-i electropop formációt. Mindenbizonnyal süket vagy, ha pozitív értelemben nem ráz ki ettől a számtól a hideg.


18:00 
Good Charlotte
A Good Charlotte már annyire menő, hogy szinte látni akarom őket. Belső információkból tudom, hogy a srácok kitetováltatták a szemüket (???), hogy ne kelljen minden áldott reggel emo-ra figurázniuk magukat. Marylandből jönnek és remélem a másfél órás koncert után vissza is mennek oda. :D

19:30
Kasabian
Róluk az első információt körülbelül másfél évvel ezelőtt hallottam. Párizsi koncertjükön mutatták be hivatalosan az angol labdarúgó válogatott mezét. Rossz képzelőerővel rendelkezőknek:


20:10 
Crystal Castles 
A Kasabian koncertjével egyetlen probléma van, méghozzá hogy félig ütközik a Messiás Crystal Castles első magyarországi fellépésével. Alice és Ethan két remekül megkomponált albumának anyagával érkezik hozzánk. Ott lesztek? YES/NO?!

Természetesen vannak nekik kultúráltabb számaik is, Szerbiában nagyon szép bulit tartottak tavaly nyáron. Most remélem egy országgal feljebb is hozzák az elvárt hangulatot.



21:30 
The Chemical Brothers
Nem is oly rég részletesen előkerült a brit big beat duett blogunk posztforgatagában. Szerkesztőtársam a Hanna című film kapcsán illetve legújabb 2010-es Further című albumuk okán írt róluk. Azt olvassátok vissza és felkészüléseteket jelesre fogom értékelni.

22:00
2manydjs
A belga fazonok már-már visszajáró vendégek hazánkba, mindig szívesen látjuk vendégül őket. Hey Boys, Hey Girls című The Chemical Brothers szám remixe révén a két duó neve napjainkban rímként összecseng. Most már csak azért sem ezt fogom linkelni, más pofátlanul nagy zenéket is játszanak a belgák.


01:00
Hudson Mohawke
Érkezik a nap fejére koronát tenni barátom, Hudson Mohawke. A Crystal Castleshez hasonlóan tavaly szintén volt szerencsém részt venni egy live act-jén. Akkor minden ütemet szétkapott, majd mértani pontossággal illesztett össze. Garantálom nektek ez idén sem lesz másképp. A 2009-es Butter albumát szétjátszotta már Winampom, így betéve tudok róla minden beatet, minden ívet. Augusztus elején jön a Satin Panthers EP a címadó dallal illetve a Thunder Bay-vel. Ide a rozsdás bökőt, megfogjuk kapni azt is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése