2011. augusztus 4., csütörtök

Space Is Called 4 @A38, 2011.08.27.

Egy. Kettő. Három. Négy. Hív a világűr. Abszolút létező igényeket kielégítő partysorozat a Space Is Called bulifolyam. A harmadik felvonás világgákürtölésekor írtam már a műfaji keretekről (ha egyáltalán érdemes ilyenekről beszélni). Most csak a sorozatban negyedik rész előadóival foglalkoznék.
Azt mondja a line-up, hogy megkapjuk Fulgeance-ot Franciaországból, honnét megannyi zeneművész özönlik a világ porondjaira. Fulgeance abba különbözik az összes többitől, hogy olyan lágyan töri szét az ütemeket és pakolja össze, mint senki a világon.


Az est másik húzóneve 1000 names igazi kuriózum, Bulgáriából érkezik a duó (Casio Blaster és 99 Mistakes) és kalauzolnak el minket különös hangzású zenei világukba. Nem akarok minden nem amcsi (vagy brit) zene mögé folklór etnikai motívumokat belelátni, de ennek a számnak a hallatán csak a hülye (vagy botfülü) nem képzeli magát egy bolgár faluba.


Persze jön a magyar dnb és elektronika mixtúra édesapja, Cadik is, aki a SIC bulisorozat rezidenseként működik igen tevékenyen.


Üdvözítendő zenei próbálkozás a Space Is Called, éltetni jelenlétünkkel tudjuk. A szürke szeptemberi tanévkezdetet megelőzően bizonyára mindenki választ egy utolsó ereszdelahajamat alkalmat magának (na meg aztán még egyet és még egyet), szúrjátok ki ezt magatoknak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése